Beyers Koffie is een gevestigde waarde in de Belgische koffie-industrie. Wij combineren passie met vakmanschap om je koffie naar een hoger niveau te tillen.

Sinds 1880 importeert en brandt Beyers Koffie groene koffie en verwerkt ze die tot heerlijke melanges. Je kan kiezen uit onze grote verscheidenheid aan koffiesoorten, smaken en verpakkingen. Elke koffieliefhebber zal zijn meug vinden - en meer.

Wij zijn voortdurend op zoek naar wat mogelijk is en hebben besloten om al onze koffie CO2-neutraal te produceren. We willen een voorbeeld stellen. En onze voetafdruk verkleinen door jou duurzamere en verantwoorde koffie aan te bieden.

Beyers Fairtrade

Beyers Koffie is Fairtrade-koffie.

Sinds 1991 hebben we keer op keer bewezen dat we koffie naar een hoger niveau tillen. Beyers Koffie was de eerste die lid werd van Max Havelaar België, een Fairtrade-label dat we nog steeds met trots dragen.

Je klanten willen steeds vaker omringd worden door Fairtrade-producten. Daarom blijven we ons assortiment duurzame koffiesoorten voor de detailhandel en de out of home markt uitbreiden.

Beyers OOH-assortiment

Koffie perfectioneren voor de out of home markt

De koffievereisten voor de out of home markt zijn heel anders. Daarom heeft Beyers Koffie een gamma gecreëerd dat specifiek gericht is op dit segment.

Van een heerlijke espressokoffie tot een koffie uit een automaat met een hoog rendement en een heerlijke smaak. Wij maken de koffie die past bij jouw behoeften.

Beyers-detailhandelassortiment

Beyers Koffie is een expert in detailhandel.

Om Antwerpen als culturele hoofdstad van Europa te vieren, lanceerde Beyers Koffie in 1993 Café d'Anvers - een aromatische koffiemelange op basis van een authentiek recept uit 1903. De lancering was zo'n succes dat de koffie nog steeds verkrijgbaar is in winkels in heel Antwerpen.

Naast Café d'Anvers biedt Beyers Koffie aan de kleinhandel een ruim assortiment gemalen koffie en koffiebonen aan. Deze melanges en bonen worden zorgvuldig geselecteerd om een constante kwaliteit te leveren.

Beyers 250 gram gemalen koffie

250 gram gemalen koffie

Dessert, Decaf, Café d'Anvers, Fairtrade Excellent

1 kilogram gemalen koffie

1 kilogram gemalen koffie

Dessert, Moka, Fairtrade Aroma

1 kilogram koffiebonen

1 kilogram koffiebonen

Dessert, Mokka, Decaf

Espresso Di Napoli, Espresso Fortissimo, Fairtrade Espresso