Blog achtergrond
Land van herkomst

Duurzaamheidsrapport Beyers Koffie

Duurzaamheidsrapport Beyers

We zijn er trots op ons rapport inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO-rapport) voor 2020 met jullie te kunnen delen. Hierin vind je een overzicht van de duurzaamheidsprojecten die ons bedrijf in het verleden heeft ingevoerd en het geeft een samenvatting van de projecten die we lanceerden om onze doelen op het vlak van duurzaamheid voor 2030 te bereiken.

Verantwoord ondernemerschap staat centraal in alles wat Beyers Koffie doet. Dit gaat verder dan de sourcing van groene koffie of de compensatie van de CO2-voetafdruk. We willen koffie naar een hoger niveau tillen: van het beheer van afvalwater en de investering in duurzame verpakkingen tot de bescherming van de gezondheid en veiligheid van al onze medewerkers, en nog zoveel meer. Innovatie speelt hierbij een cruciale rol. In ons MVO-rapport bespreken we de initiatieven op de lange termijn die we nemen om de drie belangrijkste pijlers van onze duurzaamheidsstrategie voor 2030 aan te pakken.

  1. Zorg dragen voor Mensen
  2. Investeren in Boeren
  3. Onze Planeet Beschermen

Voor meer informatie over de maatregelen die we treffen om duurzame koffie tot de nieuwe norm te maken, kan je het MVO-rapport van Beyers downloaden.

Voor al je vragen en opmerkingen kan je contact opnemen met ons op sustainability@beyers.eu

Cory Bush

Ik ben blij om voor Beyers Koffie te werken, nu we ons eerste duurzaamheidsrapport voor 2020 hebben gepubliceerd. Beyers Koffie is al jarenlang een leider op het vlak van duurzaamheid, maar dankzij dit rapport kunnen we voor het eerst duidelijk aantonen hoe geëngageerd we zijn voor de drie pijlers van onze strategie: Zorg dragen voor Mensen, Investeren in Boeren en Onze Planeet Beschermen Hoewel een groot deel van onze activiteiten zich toelegt op het identificeren van de behoeften van onze klantenbasis en het vinden van gepaste oplossingen, kan en moet Beyers Koffie een belangrijke leiderschapsrol vervullen om de duurzaamheidsprojecten te implementeren in de volledige sector

Cory Bush - CEO Beyers Koffie