Vergroot je succes met 100% Nespresso®-compatibele capsules.

Dankzij onze ultramoderne productielijnen in combinatie met onze interne expertise kunnen wij je drie verschillende soorten private label capsules bieden die compatibel zijn met Nespresso®. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de markt op de voet en kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. Wij werken alleen met de best werkende capsules die er zijn. Voor de best mogelijke kwaliteit staan onze experts klaar om je te begeleiden bij het definiëren van jouw product.

Aluminium koffiecapsules

Aluminium is de juiste keuze als je het meeste uit je koffie wil halen. Het biedt de beste zuurstofbarrière en bescherming van je koffie. Aluminium capsules kunnen volledig worden gerecycled.

Plastic koffiecapsules

Deze plastic capsules met een aluminium basis vormen een stevige barrière en houden je koffie vers. Ze zijn zeer compatibel met verschillende machines en bieden geweldige prestaties.

Composteerbare koffiecapsules

Deze industriële composteerbare capsules hebben een hoge zuurstofbarrière. Ze zijn composteerbaar en kunnen in de groenafvalbak worden gedeponeerd.

Aluminium Nespresso®-capsules

Aluminium capsules voor kwaliteitsvolle geportioneerde koffie

Onze aluminium capsules zijn 100% zuurstofdicht, waardoor ze ten minste 24 maanden houdbaar zijn. De capsules wegen 0,85 gram per stuk en kunnen worden gevuld met maximaal 5,5 gram kwaliteitskoffie. Ze zijn gemaakt van 75% gerecycled aluminium en zijn volledig recyclebaar. Wij bieden een verscheidenheid van 10 kleuren aan, samen met verscheidene aanpassingsmogelijkheden. Op die manier heb je de vrijheid om een unieke merkidentiteit te creëren voor de Nespresso®-capsules van je private label.

Nespresso®-compatibele capsules

Plastic capsules met de hoogste compatibiliteit

Onze plastic capsules hebben een zelfbeschermende barrière die 100% zuurstofdicht is, wat resulteert in een houdbaarheid van ten minste 18 maanden.

Wij bieden een standaardassortiment van 12 kleuren, met talrijke personalisatiemogelijkheden.

Wij willen je de middelen geven die je nodig hebt om je eigen unieke private label koffie te creëren.

Nespresso®-compatibele capsules composteerbaar

Composteerbare capsules voor een zo duurzaam mogelijke oplossing

Onze composteerbare Nespresso®-compatibele capsules hebben een zelfbeschermende barrière die 100% zuurstofdicht is, wat resulteert in een houdbaarheid van 12 maanden.

De meest voorkomende kleur voor composteerbare capsules is wit, maar wij bieden ook andere kleuren aan.

Deze capsules zijn industrieel composteerbaar, wat betekent dat je ze in de vuilnisbak voor organisch afval* kan deponeren.

*Raadpleeg en volg de plaatselijke voorschriften met betrekking tot het recyclen en weggooien van capsules.

Je koffie juist malen

Capsules vereisen een homogener en preciezer maalproces. Verschillende zetmethodes vereisen ook verschillende koffiemalingen, afhankelijk van de bereiding van espresso of lungo. Bij Beyers Koffie gebruiken we een 3-staps cilindervermaler om er zeker van te zijn dat elke portie correct gemalen wordt.

Gepersonaliseerde koffieverpakkingsoplossingen

Wij staan klaar om aan je eisen inzake zowel verpakkingstype als verpakkingsgrootte te voldoen. Alle golfkartonnen dozen bij Beyers dragen het FSC-label, en de duplexdozen die we gebruiken voor het verpakken van de Nespresso™-compatibele capsules zijn standaard PEFC-gecertificeerd.